Steinel Afstandsbediening Smart Remote

129.50295.50

Op voorraad

  • Aanwezigheidsmelder
  • Montage inbouw
  • Detectiebereik 20m
  • IP20
  • 5 jaar garantie
Verwijder
Art.-nr: 9516-Steinel Afstandsbediening-4007841009151 Categorie

Steinel Afstandsbediening Smart Remote

 

Volledige Bediening met de Nieuwe Smart Remote Afstandsbediening van Steinel

Steinel Afstandsbediening Smart Remote  De Smart Remote maakt het bedienen van je sensoren en lampen eenvoudiger dan ooit. In combinatie met de handige app verandert deze afstandsbediening in een universele oplossing waarmee je al je STEINEL-apparaten moeiteloos kunt aansturen. Geen gedoe meer met verschillende afstandsbedieningen, de Smart Remote vervangt ze allemaal.

Eén Smart Remote voor al je Apparaten

Met de Smart Remote hoef je niet langer meerdere afstandsbedieningen te gebruiken. Het vervangt de klassieke IR-afstandsbedieningen RC1 t/m RC12. Of je nu sensoren, verlichting of andere apparaten van STEINEL gebruikt, alles kan vanaf nu met één Smart Remote worden bediend. Zo heb je altijd de controle, zonder steeds naar de juiste afstandsbediening te hoeven zoeken.

Bediening via Bluetooth en een Slimme App

Wat de Smart Remote zo handig maakt, is de koppeling met een gebruiksvriendelijke app. Download de app op je smartphone of tablet, maak verbinding via Bluetooth en je hebt alle apparaten binnen handbereik. Met één druk op de knop bedien je al je sensoren en verlichting, direct vanaf je telefoon. Dit betekent niet alleen minder apparaten om bij te houden, maar ook een veel eenvoudigere manier om alles in te stellen.

Eenvoudig je Verlichting Beheren

Met de Smart Remote en de bijbehorende app kun je je verlichting en sensoren op een heel eenvoudige manier beheren. Of je nu de helderheid wilt aanpassen, timers wilt instellen of lampen wilt in- of uitschakelen, alles zit nu in één handige oplossing. Je hoeft nooit meer te wisselen tussen verschillende afstandsbedieningen, waardoor je altijd goed overzicht hebt van je verlichting.

Snel en Gebruiksvriendelijk

Wat de Steinel Afstandsbediening Smart Remote zo fijn maakt, is dat je met een paar simpele stappen de controle hebt over al je STEINEL-apparaten. Dankzij de Bluetooth-verbinding reageert alles snel en soepel. De app maakt het instellen van je apparatuur ook een stuk makkelijker. Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste afstandsbediening, alles wat je nodig hebt, heb je gewoon op je telefoon of tablet.

Met de Smart Remote wordt het beheren van je verlichting niet alleen overzichtelijker, maar ook veel efficiënter. Eén afstandsbediening voor al je apparaten betekent minder rompslomp en meer gemak in je dagelijks leven.

Extra informatie

Materiaal

Wit

Shop By Departments