Steinel Aanwezigheidsmelder Dual HF COM1

159.50395.00

Op voorraad

  • Aanwezigheidsmelder
  • Montage inbouw
  • Detectiebereik 20m
  • IP20
  • 5 jaar garantie
Verwijder
Art.-nr: 9517-Steinel Sensor-4007841002978 Categorie

Steinel Aanwezigheidsmelder Dual HF COM1

 

Steinel Aanwezigheidsmelder Dual HF COM1: De Ideale Oplossing voor Lange Gangen

Steinel Aanwezigheidsmelder Dual HF COM1 De Steinel Aanwezigheidsmelder Dual HF COM1 is speciaal ontworpen voor lange gangen, zoals je vaak ziet in kantoren, ziekenhuizen of scholen. Deze slimme sensor zorgt ervoor dat het licht precies op het juiste moment aangaat, gebaseerd op bewegingen die in de gang worden gedetecteerd. Met een maximale montagehoogte van 3,5 meter en een bereik tot 20 meter in de lengterichting, biedt deze sensor alles wat je nodig hebt voor betrouwbare en snelle lichtschakeling.

DUAL-HF Technologie: Twee Sensoren voor Optimale Detectie

Wat de aanwezigheidsmelder echt bijzonder maakt, is de DUAL-HF technologie. Deze techniek gebruikt twee sensoren, elk gericht op een andere richting van de gang. Samen zorgen ze ervoor dat het hele gangpad nauwkeurig wordt bewaakt, met een detectiebereik tot 20 meter. Hierdoor wordt beweging in de looprichting direct gedetecteerd, en gaat het licht snel aan wanneer iemand de gang betreedt.

Betrouwbare Detectie, Ongeacht de Omstandigheden

Een groot voordeel van deze sensor is dat hij temperatuuronafhankelijk werkt. Waar veel andere sensoren afhankelijk zijn van temperatuurverschillen om beweging waar te nemen, gebruikt deze aanwezigheidsmelder van Steinel HF-technologie. Dit betekent dat hij zelfs door glas, hout of dunne wanden heen kan ‘kijken’, waardoor de sensor ook in verschillende soorten ruimtes optimaal blijft presteren.

Gemaakt voor Specifieke Ruimtes

De sensor is bewust zo ontworpen dat hij alleen bewegingen in de gang zelf oppikt. Dankzij de beperkte tangentiële reikwijdte detecteert hij geen bewegingen achter gesloten deuren of buiten het gangpad. Dit zorgt ervoor dat het licht alleen aangaat wanneer het daadwerkelijk nodig is, wat leidt tot een betere energie-efficiëntie en minder onnodige schakelingen.

Supersnelle Lichtschakeling

Wanneer de melder beweging detecteert, schakelt het licht direct in. Dit gebeurt supersnel, zodat je nooit in het donker staat wanneer je een gang binnenloopt. Dit maakt de sensor bijzonder geschikt voor drukbezochte gangen, waar snel reagerend licht essentieel is voor zowel veiligheid als comfort.

Geschikt voor Veelzijdige Toepassingen

De Steinel Aanwezigheidsmelder Dual HF COM1 is perfect voor gebruik in lange gangen, of dat nu in een kantoor, school of ziekenhuis is. Dankzij de dubbele sensortechnologie en het vermogen om door verschillende materialen heen te detecteren, biedt deze sensor een betrouwbare oplossing voor automatische lichtregeling.

Met deze melder zorg je voor een efficiënte en nauwkeurige lichtschakeling in gangen, waardoor je energie bespaart en altijd verzekerd bent van goede verlichting op het juiste moment.

 

 

Extra informatie

Materiaal

Wit

Shop By Departments